» Concepten

"Het gevoel van éénheid te mogen doorgeven via melodie en ritme is een gedreven, opwindend en ontroerend proces. Het verbond tussen het publiek en de artiest is heilig en daarvan deel te mogen uitmaken is een voorrecht..."
Bedankt...

De verhalenbundel - Ik ben ik en jij bent jij

6 Diertjes met hun eigen verhaal en liedjes!Van 'Ik ben ik en jij bent jij' verschenen op 3 oktober de eerste twee boekjes. Elk boek bestaat uit 3 dierenverhalen en een cd waarop Jessie De Caluwe de verhalen vertelt. De bijhorende liedjes werden geschreven en ingezongen door Jean en Marijke. ‘Ik ben ik en jij bent jij’ is geschikt voor kinderen tussen 5 en 10 jaar. In alle verhalen spelen dieren met menselijke trekjes de hoofdrol.

"Love Is All You Need" a Beatles-tribute

Performed by Jean Bosco Safari and Band

In 1963 toen Jean Bosco Safari 9 jaar oud was, raakte hij onvoorwaardelijk in de ban van de Beatlesmuziek.
Op twaalfjarige leeftijd sprak hij de wens uit om ooit Paul McCartney persoonlijk te ontmoeten. En deze droom is werkelijkheid geworden! Hoe?... dat vertelt hij graag tijdens zijn tribute aan The Beatles "Love Is All You Need".
Wat The Beatles voor Jean zijn persoonlijk & professioneel leven betekenen vormt de rode draad doorheen “Love is All You Need”. Een programma dat niet enkel “fun” en “excitement” bevat maar ook intens ontroerende momenten die het publiek nog lang na de voorstelling zullen bijblijven.
"Love Is All You Need" is een 90 min durend programma waarin de magische hits van Lennon en McCartney op een unieke manier vertolkt worden.
Bezetting:
Jean Bosco Safari (lead vocals & guitar) + 5 muzikanten (bas, keyboard, gitaar, drums, cello)

De Grungblavers

Een spiksplinternieuwe productie bedacht door Guillaume Van der Stighelen, in samenwerking met bekende Vlamingen, acteurs en zangers, staat vanaf september 2013 voor u klaar.

Grungblavers, dat zijn evergreens, maar dan in de taal van Rubens en Wannes.

U kent onwaarschijnlijk veel evergreens. Van Sinatra tot Stevie Wonder en Michael Jackson. Liedjes die eeuwig jong blijven. Liedjes die we nog elke dag uit volle borst meezingen met de radio in één of andere file. Maar weet u ook wat ze betekenen? Dat Strangers in the Night geen gruwelverhaal is over een achtervolging in een gevaarlijke buurt, maar een love story over een eeuwig durende liefde op het eerste zicht? Dat Please Release Me eigenlijk een verzoek is om de valiezen te pakken, want hij heeft allang een ander lief? Wist u dat Tie a Yellow Ribbon gaat over een man die net uit de gevangenis komt en Green Green Grass of Home over een die er nog lang zal inzitten?

Een avond met de Grungblavers leert u dit en nog veel meer. Auteur Guillaume Van der Stighelen, bekend van zijn reclameverleden, vier succesvolle boeken en zijn wekelijkse bijdrage in Gazet Van Antwerpen, vertaalde meer dan vijftig evergreens in zijn moedertaal, het Antwerps. Hij bleef daarbij zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke betekenis van het lied en het resultaat is verrassend.

Begeleid door het combo van Alain Van Zeveren, die werkte aan talloze cd producties, zingen bekende Antwerpenaren als Boogie Boy, Gene Bervoets, Erik Goossens, Dirk-The Voice-Cassiers, Jean Bosco Safari, Luc Caals, Johny Voners, Jan Van Looveren en Ludovic Nyamabo (also The Voice) de avond vol. Het geheel wordt meesterlijk aan elkaar gepraat en gezongen door ATV-presentator Marc Fransen.

Eén avond met de Grungblavers en u zal nooit meer op dezelfde manier naar uw lievelingsliedjes luisteren.

website

JackNjoe & The Funhouse Jean Bosco Safari - Ludovic Nyamabo

Dat Jean Bosco Safari staat voor stijlvol entertainment pur sang, dat weet héél Vlaanderen! Voeg daar jong aanstormend talent Ludovic Nyamabo (o.a. The Voice) aan toe en laat je meeslepen in een wervelend avontuur! Hun concept? Een mix van nieuwe en oude, uiterst dansbare, hits, met zowel soul- als rockinvloeden waarbij de focus ligt op een cross-over van jong geweld en jarenlange ervaring. Geflankeerd door vier topmuzikanten, staan deze twee heren dan ook garant voor een unieke sfeer, ambiance en entertainment van hoog niveau!

Workshop Non Threatening Communication – Tune Your Team to Music

Het concept dat door Jean Bosco Safari werd uitgewerkt, bestaat uit verschillende modules en is toepasbaar op gelijk welk bedrijf, op gelijk welke locatie en kan aangepast worden aan de verschillende “noden” van een team; motivatie, training, communicatie..
Het basisidee bestaat erin om de werking van een bedrijf (van vzw tot multinational) te vergelijken met de werking binnen een muziekgroep. Stapsgewijs wordt aan de deelnemers uitgelegd hoe hiërarchie, persoonlijke energiebalans, democratie, communicatie enz. kan leiden tot een optimale groepscommunicatie. Een sterke groepscommunicatie is de motor van een sterk team en een sterk team levert sterke resultaten. Dat is het ultieme doel – RESULTAAT!
Jean Bosco Safari, vergezeld van zijn band, maakt tijdens deze teambuilding gebruik van metaforen en experimenten (verwondering, niet-bedreigende communicatie en resultaat).
Het laatste deel van de teambuilding is resultaatsgebonden. Dit onder de vorm van een company-song, een bedrijfslied waaraan elke deelnemer in de workshop meewerkt. Hiervoor wordt het bedrijf in break-out groepen ingedeeld . De opdracht is binnen een deadline een tekst te maken met als inhoud de emotionele reden waarom mensen hun werk graag doen. Deze actie wordt begeleid door Jean Bosco Safari die hen aanmoedigt en begeestert.